Novetats 2018

header ads

Objectiu: Stereozone al Azkena 2015

M'agrada molt que la música popular del meu poble siga ampla de mires i no s'estanque, que mire més enllà del seu melic, ben lluny, i que sigui universal, i es que la música popular del meu poble és molt gran, música tradicional, tradicionalment rockera i potent, de la que posa les piles. Així que més motiu per a estar orgullós de bandes com Stereozone, i de que hagin sobreviscut al pas dels anys.
Ells beuen del rock que vaig experimentar als 90, rock alternatiu com el que ja pocs fan a este nivell de qualitat (baix un vídeo) i que només les glòries d'aquella dècada (Soundgarden, Alice in Chains, Faith No More i tot el que soni fort i poderós) defenen avui en dia en reunions i revivals que no tenen, en molts casos, la passió i les ganes d'aquestos joves.

Només polsant un enllaç al concurs ARF ROCK PARTY podem ajudar-los a formar part del cartell de la catorzena edició del Azkena Rock Festival del 2015La banda més votada i dues triades per un jurat professional passaran a la final de la ciutat / seu on han participat. Tres bandes, de les 6 guanyadores en les 6 finals formaran part del cartell de Azkena Rock Festival 2015 (19 i 20 de juny de 2015), i estic segur que si Stereozone sonen abans d'alguna d'aquestes glòries esmentades, els faran tremolar les cames i suar la samarreta. Si aconseguim que passen la selecció de gener, la pròxima parada serà a les finals del Loco Club el proper Març.

Voteu-los cony!!!!

LINK: VOTEU A STEREOZONE



polseu la imatge

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris