Novetats 2018

header ads

L'Ovidi: El Making of de la pel·lícula que mai es va fer


Als darrers anys sempre s'ha dit que són pocs els qui coneixen be l'obra de l'Ovidi Montllor a un nivell de gafapasterisme important. Doncs be, jo no soc un entés, ni he escoltat tots els seus discos, això sí, tinc Un entre tants i A Alcoi com a dues obres mestres de la música, la interpretació i la poesia, inclús del rock, el punk i la cançó, del proletariat en general i de la humanitat, Ovidi és un Deu per a mi, com ho puga ser John Lennon, Bob Dylan, o poseu a qui vos vinga en gana del club dels deus.

A partir d'aquí, no sé si jo soc el més indicat (que tant se'n dona) per a recomanar la participació en aquest projecte que val molt la pena i del que no cal ja ni entrar en els "perquès", ni en els "per com" del suport que no se dona d'on tenia que vindre, ja sabíem tots que no vindria, i està clar que ha de sortir dels qui estimem a l'Ovidi, s'ha de fer si o si. Al Verkami li queda una espenta per a  finalitzar, el rodatge començaria en març/abril si tot va be, i l'estrena a finals d'any, catalitzat per Aire de Cinema, molt agraït senyors.

Tota la informació necessària la podeu llegir en l'enllaç més avall. A demés fixeu-se en les recompenses, tindre una samarreta de l'Ovidi es mes cool que dels Joy Division. Aquí el trailer.


+infio: Verkami

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris