Novetats 2018

header ads

Queens Of Stone Age - … Like Clockwork (2013)


Reconec ser un eventual entre els fans dels QOTSA, vaig gaudir en el seu dia de Lullabies to Paralize, però llevant d'algunes cançons que són impepinables, ni Rated R, ni Songs for the Deaf son discos que  llavors m'encisaren. Potser per això m'agrada tant aquest nou i esperat disc amb el títol '… Like Clockwork'

Veig a Josh Homme com a un artiste, un rockero nat, que per moltes etiquetes que li posen a la música del seu grup, stoner seria la més utilitzada, cap descriu el que fan exactament, potser rock alternatiu seria lo més just. Tant se'n dona les formacions i col·laboracions de luxe que apareguin a cadascun dels seus discos, amb la sortida de Nick Oliveri (que per cert col·labora en el disc), va quedar ben clar que ell és el líder inqüestionable, i sap el que vol i per on va. 

En aquest disc podem trobar elements arquetípics del so de la banda, com el riff pesat de Keep Your Eyes Peeled, però també altres que sonen poc a ells mateix com Kalopsiai que en canvi sonen de luxe. Josh Homme arrisca, i al meu parer, guanya. So obscur i dens, al mateix temps que atractiu. Un grup al que guardo un gran respecte, i que amb aquest '… Like Clockwork' els tindré molt presents en el dia a dia.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris