Novetats 2018

header ads

Don Joaquín - Boundary Motel (single) (2018)



Després de formar part de bandes com El Hijo del Ebanista, Lehnmotiv o Supermosca arriba ara el torn per a Don Joaquin, el nou projecte unipersonal de Joaquín Cardona, on desenvolupa les seves inquietuds musicals com a cantautor i compositor de folk-rock.

Com a avançament del que serà el seu àlbum de debut al 2019 ha presentat un single previ amb dos temes d'un nivell extraordinari, tan altament recomanables que creen enormes expectatives sobre el que s'aproxima.

El primer a tenir en compte és que les dues cançons, a més de tindre la valentia de que les lletres estan elaborades en la rica llengua castellana i de que posseeixen una admirable lírica, giren al voltant de vivències personals urbanes.

Si "Boundary Motel" és reivindicativa i té una força in crescendo tremenda a nivell vocal o elèctric en el pla instrumental, "St. Valero Folk morning" recull la millor essència de les arrels americanes entre traços d'amistat i de quotidianitat. Apuntat queda per a seguiment Don Joaquín començant per la seva web https://soydonjoaquin.com/  
  1. Boundary Motel (audio punxant ací) 
  2. St. Valero Folk Morning (audio punxant ací)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris