Novetats 2018

header ads

Òscar Briz presenta 'No caure és que m'agafes de les mans' 01/12/18. L'Àlcúdia


Òscar Briz presenta en directe, amb entrada gratuïta, l'EP "No caure és que m'agafes de les mans", nominat als I Premis Carles Santos de la Música Valenciana en les categories de millor disc i millor cançó pop. Amb l'acompanyament de Sílvia Martí ,Nacho Villanueva i Miguel Caballer.

Aquest dissabte dia 1 de desembre el cantautor riberenc presentarà a les 19h30 en el Saló Artístic de L'Alcúdia el seu últim EP. L'entrada serà gratuïta, amb nou format de la banda que l'acompanya amb la incorporació de Miguel Caballer als teclats. 


La classe amb la que Òscar Briz és capaç de conjugar lletra i música continua intacta en aquestes quatre noves cançons de to confessional amb deliciós equilibri de melodia pop, que saben a glòria i passen en un sospir. Tot i la seva condició d'EP, les cançons que conté estan entre el millor que ha fet, i passa directe a formar part dels discs favorits d'aquest any en NSVSRock. Molt gran.


Si no podeu assistir a este concert us aconselle estar atents a la seva pàgina en la xarxa social: https://www.facebook.com/oscarbrizmusic/

Altres presentacions del disc:
15 de Desembre - El Puig
Centre Cultural La Marina

19 de Gener - València
Aperitiver en el Tulsa Café

15 de Febrer - Corbera
Teatre Ricardo Cebolla

Pots escoltar-lo en el seu bandcamp:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris