Novetats 2018

header ads

Mr. Paimor - La Segunda Vuelta (2018, Maqueta)


Darrere de Mr. Paimor tenim a Pablo Herranz, conegut i proper artista amb denominació d'origen riberenca, cantautor al que duc seguint al seu canal de youtube (https://goo.gl/Un77hc) des de ja fa més d'un any amb les seves sentides gravacions de dormitori. Així que és una alegria que comence a rodar amb aquesta maqueta titulada La Segunda Vuelta, cinc cançons gravades en un garatge amb els recursos mínims i l'ajuda de Boro Ferragud a la percussió i Salva Candel en la sonorització.


Tot i l'humil producció, Mr. Paimor ens descobreix a un bon contador d'històries capaç de construir una bona cançó amb versos que encaixen amb senzillesa i una molt bona interpretació vocal. Així doncs practica pop-rock acústic de tall clàssic i inclús simpàtic en El club de los perdidos, una bona declaració d'intencions sobre l'amistat i la vida als marges de l'acceptació, al mateix temps lluminós. Beu del blues-rock de l'exile stonià en La segunda vuelta on recorda els bons temps de M-Clan, baixa les revolucions i s'apodera de Pablo l'enyorança d'Hasta Finlandia, una bona balada a cor obert. El mig temps de Lo deseo a morir confirma la seva capacitat per a contar històries sentides i que poden tocar-te la molla amb el seu discurs confessional agre-dolç sempre amb un to positiu al rerefons. Amb l'homenatge al lluitador d'Aquel caballero s'acomiada amb el seu rock'n'roll acústic i amb Sabina al seu reliquiari personal.

Aquesta primera maqueta de Mr Paimor (amb bon so, tot hi ha que dir-ho), només amb veu, percussió i guitarra, sense trampa ni cartró, interpretacions sentides i directes, serveix de bona targeta de presentació i representativa de totes les cançons que va component, hi haurà que seguir les seues passes i veure la seva evolució. Mr.Paimor té gràcia vaja. Ara en formació de trio potser és fàcil que el veges en algun bar, pub, escenari... doncs si alguna cosa domina Mr. Paimor és el directe, i estic convençut que aquest és només el principi d'alguna cosa molt més gran. Endavant!!!!

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris