Novetats 2018

header ads

Presentació del llibre '1050 Discos Cardinales' de Juanjo Mestre

S'acaba d'editar el llibre '1050 'Discos cardinales' de Juanjo Mestre, aprofite per a fer ressò de la seva presentació el dissabte 20 d'octubre en la sala Loco Club de València a les 17:30. Amb els convidats especials i pesos pesats de l'escena rock valenciana: Cisco Fran de La Gran Esperanza Blanca i  Manolo Bertrán de Doctor Divago, tot un luxe.  

Segons em va contar el propi autor, amic i company d'aquesta casa, el llibre està plantejat i estructurat com una història del rock des d'una perspectiva molt personal i subjectiva, seguint un ordre cronològic per anys i per dècades. El nexe de tots els elegits té a veure més amb el concepte d'àlbum i l'absència de rebuig en el mateix. 


Afegir que aquesta selecció ve d'algú que a més d'estimar la música, du més de 30 anys escoltant discs i cançons, i quasi una dècada recomanant títols de culte i perles amagades des del seu popular Espacio Woody/Jagger, ara també des de la revista cultural Makma i des de l'espai musical Exile SH Magazine. Un llibre que té la particularitat de no centrar-se en les dècades daurades del rock, incloent a tal efecte una gran quantitat de discs més actuals, filtrats baix la seva visió independent i mordaç, allunyada de les tendències i el mainstream, i encarada a donar a conèixer aquesta qualitat amagada entre tanta sobre informació que tenim en l'actualitat. Una visió global que com ell diu és susceptible de ser etiquetada de subjectiva, en tot cas assegure que aquesta guia s'adverteix imprescindible per a tot aquell amant de la bona música de qualitat i el bon rock, de les guitarres i sense prejudicis d'estils.
Si no pots assistir a la presentació però estàs interessat ací d'eixe l'enllaç per a estar pendent de properes presentacions, algunes previstes al 16 Toneladas de València i a l'Hort Iaia de Carcaixent.
Enllaç pàgina: https://goo.gl/r8cepx

També pot comprar-se a la tenda digital de Makma. 
Enllaç per a comprar-lo: https://goo.gl/CSzUsK

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris