Novetats 2018

header ads

Reapareix iX després de 10 anys amb una nova cançó


No creiem. Ni en la política, ni en una estètica, ni en l’amistat, ni en la defensa d’uns colors, ni en cap ideologia o pensament, ni en la música, ni en l’amor, ni en les llàgrimes, ni tan sols en la lliure disbauxa de la Festa. La locura és soletat i els extrems no ho són tant, la maestria de relativitzar ha sigut la nostra marca de naixement.


Mentre els Arthur Caravan van rematant garbes, i Víctimas Civiles té un debut quasi a puntet de ser parit, iX reedita (digitalment) el disc on va debutar com a lletrista i cantant Pau Miquel Soler, juntament amb Marquet de Compartir dóna gustet, segons diuen per a "...donar-li una ciberexistència digna...", doncs de "Cançons d'amor i activisme mil·lèssim" només hi havien algunes cançons soltes per la xarxa, una pàgina web exhaurida i rastres invisibles de la llegenda. 

Ara en el seu Bandcamp podreu trobar textos, lletres i informacions, i en la seva pàgina de facebook tindreu a disposició les cançons comentades com cal. Una rara gemma d'humor polític, activisme filosòfic i autoparòdia de sonoritat naïf.

Per a més senyes aquest disc va ser enregistrat a la casa okupa Miles de Viviendas de Barcelona ara fa deu anys, mesclat i editat per Gat, com el debut dels Caravan, per als segells g3g/costellam.

+info:
Bandcamp iX | Facebook iX





Però no us penseu que la cosa acaba aquí. ja està disponible el nou videoclip d'iX. Sàtira política distòpica. Major despropòsit. Tant al principi com al final del video es pot vore amb qui estan i amb qui no. Tot lo demes tòpics, denúncia, imaginari freak i barbaritats de les que riure (o no). Pau Miquel Soler em deia que en breu anirà sortint fins tres noves cançons que formaran un EP  i per a les que han tingut de productor a Carles Biano i uns quants músics de primera, Katanga, Ernest, Aracil, gravats en Millenia Estudio.

Gaudiu d'aquest vídeo de rabiosa actualitat, incendiari o no, dels renovats iX titulada Un CIE per als valencians/No és català.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris