Novetats 2018

header ads

Clàssics al valencià: I Won't Back Down de Tom Petty

En les sessions George Harrison cantaba y tocaba la guitarra. Jo tenia un terrible refredat aquell dia, llavors George va anar a la botiga i em va dur arrel de gingebre, la va bollir i em va posar el cap dins de l'olla amb el vapor, per a que obrira els meus pulmons. Llavors vaig córrer a gravar aquesta toma. Tom Petty per a Mojo en Gener de 2010.
Tom Petty va salvar uns irregulars anys 80 amb el disc Full Moon Fever, primer disc firmat sense els seus benvolguts Heartbreakers, tot i que la companyia que duia no és gens menyspreable, el seu inseparable Mike Campbell que mai l'ha deixat sol, juntament amb Jeff Lynne que va donar aquest so seu tan característic de brillantina y cors de fantasia, i al seu amic George Harrison en acústic i veus, quasi res porta el diari. Una cançó de lletra senzilla però que m'agrada especialment pel seu esperit de reafirmació. Tard o d'hora havia d'entrar en aquesta secció de clàssics al valencià, com sempre, més avall la meua traducció.Bé, no retrocediré. No, no retrocediré.
Podries deixar-me plantat a les portes de l'infern,
però no retrocediré.

Defensaré la meva posició, no donaré la volta.
I aguantaré a aquest món intentar tirar-me a baix.
Defensaré la meva posició i no retrocediré.

Escolta, amor meu, no hi ha cap sortida fàcil.
Escolta, defensaré la meva posició
i no retrocediré.

Bé, sé el que està bé, tinc una sola vida.
En un món que continua trontollant.
Però defensaré la meva posició i no retrocediré.

Escolta, amor meu, no hi ha cap sortida fàcil.
Escolta, defensaré la meva posició
i no retrocediré.

Per Chals

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris