Novetats 2018

header ads

Josh Rouse - The Hapiness Waltz (2013)

Són 15 anys de carrera i nou discos, molts a un gran nivell. Per a mi Josh Rouse és un dels songwritters al que hi ha que seguir la pista faça el que faça, encara que de tant en tant ens espante, com el seu desafortunat pas pel club Cervantes en el seu El Turista (2010). Però l'any passat va entregar un grandíssim disc amb l'ajut de Paco Loco i Refree, "Josh Rouse and the Long Vacations" despatxava en mitja hora un catàleg perfecte de melodies dolces i aroma mediterrani tocades amb sensibilitat jazz. 

Però que voleu que us diga, jo continue tenint en ment 1972 (2003) y Nashville (2005), per a mi continuen sent els seus millors discs, per sort el seu proper disc serà una tornada al so d'aquells discos, al menys és el que de primeres pot deduir-se de tindre de nou a Brad Jones de productor. Sortirà el març de l'any que ve si el món continua en peu, el seu nom serà The Happiness Waltz, i ha sigut gravat en el seu estudi Rio Bravo de València. 

The Hapiness Waltz mostrarà a un Josh Rouse més personal amb cançons que despullen la seva vida familiar i mostren la maduresa adquirida en el camí d'ençà que abandonara el seu país natal fins establir-se aquí coincidint amb el seu disc Subtítulo (2006), i com a inspiració la seva dona i els seus dos fills. Un disc per a celebrar la seva felicitat, i que voleu que us diga, ens fan falta més ventolejades d'aire fresc que ens lleven del damunt aquesta misèria humana que en assola el Llevant. Ganes li tinc al disc.

De moment està en projecte mitjançant un crowfunding en PledgeMusic pel qual podeu participar com a mecenes del projecte. A més part dels beneficis que és treguin del projecte seran destinats a Action Against Hunger, i és que Josh Rouse té un cor tan gran com pareix en les seves cançons. Us deixe amb Josh Rouse pels carrers de València i al seu estudi, i escolteu lo be que sonarà això:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris