Novetats 2018

header ads

Jonathan Wilson - Pity Trials & Tomorrow’s Child EP (2012)

Jonathan Wilson es va despatxar l'any passat Gentle Spirit, un d'eixos discos poc reconeguts i que va ser criticat per la seva excessiva durada, realment el disc estava dissenyat per a escoltar amb calma i en vinil, com es feia abans, com amb All Things Must Pass o com amb Blonde on Blonde, doncs Wilson és un amant del format rei i a més en el seu estudi mana l'analògic.

Amb el temps serà reconegut com a un geni dels nostres temps, i molts se'n penediran de no haver-lo escoltat en el seu moment. Fixeu-se amb la nòmina de gent a la que ha produït i els artistes amb els que ja ha col·laborat, Chirs Robinson, Gary Louriseste, J.Tillman, Dawes, el xicon sap el que fa. Ara s'ha fet prou amic del heartbreaker Mike Campbell gràcies al seu suport en la gira europea de Tom Petty, lo millor és que col·laboraran junts en importants actes benèfics: Little Kids Rock i Tazzy Animal Rescue Fund d'aquestes amistats només poden soritr coses bones, a Jonathan Wilson cal seguir-lo de prop.

Ara treu un nou EP aprofitant el Record Store Day, obri amb Isn’t It A Pity de George Harrison, i atenció, amb la col·laboració de Graham Nash. Després Trails Of Jonathan de l'oblidat i mític songwritter folkie Happy Traum i tancant amb Tomorrow’s Child de la famosa banda nipona Apryl Fool. Podeu escoltar aquestes tres meravelles en la seva pàgina: songsofjonathanwilson.com

Ací teniu el vídeo que va sortir fa un parell de dies amb la seva versió de The Way I Feel del també poc reconegut Gordon Lightfoot, i que va incloure en el seu Gentle Spirit. Feu-me cas i pareu-li atenció, m'ho agraireu:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris