Novetats 2018

header ads

Holly Golightly & the Brokeoffs - Medicine County (2010)


Gràcies a la pel lícula Broken Flowers vaig conèixer Holly, la cançó "There is an end" que va interpretar amb els garatgers The Greenhornes em va captivar des de la primera vegada que la vaig escoltar, llavors em vaig interessar per ambdós grups. Per part de The Greenhornes em vaig agenciar el seu magnífic "Dual Mono" i per la qual li toca a la srta Golightly el seu treball "Truly she is none other". 

Treballs que sota un aparent escassa producció s'amagava l'ànsia per preservar una manera d'entendre el so, diguem ... Vintage, saturat, brut i amb molts espais per omplir ...però al mateix temps que bé sonen, que delicatessen per a tot aquell que enyora aquest so del qual parlo, és més, Jack White també es va interessar el mateix any i la va reclutar per participar amb The White Stripes en la seu mític Elephant del 2003, cantant a trio la divertida "Well It's True That We Love One Another ". 

Molt temps ha passat ja des dels seus començaments amb el grup de garatge Thee Headcoats, les col.laboracions amb Billy Childish i els seus treballs de rock'n'roll garatger vintage de la seva època d'èxit massiu, etapa que va tancar amb el seu recopilatori "My first Holly Golightly àlbum". 

A partir d'aquí va començar una nova etapa sota l'apèndix "& The Brokeoffs", nom darrere del qual es troba el seu nou col.laborador Lawyer Dave, i que amb aquest sumen ja quatre àlbums. Nova etapa en la que continua mantenint aquest so vintage, però acostant-se al country més digerible, o més pop si preferiu. En aquest nou treball a demés del country també s'acosta a una mena de blues de traces simples, i riffs poderosos al bluegrass, balades delicioses, sense deixar la seva vena de rock'n'roll de sempre. Hi ha que admetre que aquest Lawyer Dave li ha sentat molt be a la Golightly. Doncs si... abraça l'americana, i de quina manera... sobre ser anglesa i tindre un passat tan garatger podria perfectament fer ombra a més d'un americà en el seu terreny. Una caramel.


Vos deixe el primer tema, el fabulós "Forget It"

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris