Novetats 2018

header ads

The Sadies - Darker Circles (2010)


Aquest grup canadenc és difícil d'etiquetar, la seva paleta estilística porta al seu terreny country clàssic, bluegrass, rock and roll, punk, rock psicodèlic, el rock garatge, surf.

La continuació a la fantàstica col.laboració amb John Doe amb l'aclamat Country Club ja té predecessor, Dark Circles a la venda des del 18 de maig. La banda formada per Dallas i Travis Good, Mike Belitsky Sean Dean compten de nou amb el suport del gran Gary Louris, component dels mítics The Jawhawks. Reafirmen la fama que tenen de ser músics de músics, a més de pel seu virtuosisme, per les grans col.laboracions com a banda de directe i d'estudi de gent com John Doe, Heavy Trash, Neko Case, Andre Williams i Jon Langford, tenint en compte que amb cada un d'ells desenvolupen estils amb matisos força diferenciats, és d'admirar.


Tenen fama de fer uns directes brutals, posant els recintes potes per amunt, i açò de vegades els suposa la crítica de que no porten aquesta intensitat als Lp´s d'estudi. Però no vol dir això que este disc no és bo, és un disc boníssim. Podria afirmar-se que Darker Circles és una continuació del camí obert per New Seasons del 2007, amb un toc més fosc que impregna tot el lp, amb lletres com "no passarà molt de temps fins que totes les seves esperances i somnis estiguen mortes i enterrades," ("Another Year Again"), i "Em torno a l'oblit nit rere nit "(Tell Her What I Said). Les cançons tenen temes d'aïllament, penediment, remordiment i ponderances de "el que podria haver estat". L'àlbum té una nissaga psicodèlica propia de The Byrds. Inclús el tema "Postcards", podria perteneixer perfectament a qualsevol disc Roger McGuin en els 60.

Un gran disc de rock amb moltes referències clàssiques. Serà dels millors de l'any.

I per l'amor de Déu, sortiu a veure aquesta banda quan vinguen a la teva ciutat! No vull saber res de tot això "he de treballar demà fins tard", o "Està plovent" o "El lloc està massa lluny" escombraries quejumbroses, esta banda és brutal en directe.
myspace | web | Yep Roc Records

L´últim vídeo

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris