Novetats 2018

header ads

Lions in the Street - Lions on the Street (2010)

Amb dues premisses queda clar qui son estos xicons de Vancouver. La primera de Magnet Magazine que afirma: "Lo que eren els Stones i lo que deurien d´haver sigut els Dandy Warhols" i la segon del prestigiós Dennis Cook de la publicació Jam Base: "Qualsevol que hagi desgastat la seva copia del It´s Only Rock´n´Roll dels Rolling Stones o del Shake Your Money Maker dels Black Crowes trobarà un munt d´amor en aquest debut homònim dels Lion On The Street". Quasi rés diu el diari...


Així que si busques blues embrutat, rock´n´roll d´enciclopèdia, i riffs guitarrers de llibre, ací et trobaràs com en casa. No quedant-se només amb la pose, si li lleves la corfa trobaràs bones cançons inspirades en l´esperit gospel com resa la seva pàgina.
Be d´acord... que si son un calco, que si no diuen res nou, que si això ja ho han fet quaranta mil grups més... doncs sí... però m´agraden... pur rock´n´roll. 
Sembla que porten més de quatre anys amb juís amb la TVT Records, de pensar-ho la pasta s´em fa agra. Per a més senyes l´àlbum ha sigut gravat quasi tot en cinta en directe en els Mushroom Studios amb la producció de Shawn Cole.

myspace | web

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris