Novetats 2018

header ads

Band Of Horses - Infinite Arms (2010)

Band of Horses, llançarà el seu tercer LP, titulat Infinite Arms, el 18 de maig a través de Brown Records/Fat Possum Records/Columbia Records. Ja està disponible en descàrrega gratuïta el primer single Factory a la seua pàgina i pot fer-se la comanda al iTunes per a començar a disfrutar-lo ja.

Després del gran debut que va suposar Everything all the time, la deserció de Mat Brooke per a formar Grand Archives, un segon disc un poc fluix en el conjunt (he de dir que Cease to Begin te grans cançons), i una segona deserció per part de Rob Hampton, ningú s´apostaria la paga a que tornarien amb la força, la passió i les grans cançons del seu debut. Però amb este nou conjunt el senyor Ben Bridwell ha trobat el recolzament necessari per a rescatar del desastre a la banda. Un so deutor dels primers treballs de My Morning Jacket, guitarres en primer pla, melodies agradables i una veu que recorda al primer Neil Young.


La música de Band of Horses és per a mí la banda sonora perfecta per acompanyar-te un capvespre en el cotxe amb el cel rogenc, tornant de la platja, mentre observes el paisatge passar al teu voltant i la suau brisa entra per la finestra i acarona el teu rostre. Música evocadora. Un gran disc.

Produït per Band of Horses, amb producció addicional de Phil Ek, barrejat per Dave Sardy, i gravat durant un període de 16 mesos, les cançons de Infinite Arms projecta l'essència de les diferents localitats de tot el país que es van convertir en l'escenari de la gravació i procés de composició del darrere àlbum. La rica herència musical de Muscle Shoals, Alabama, la sublim bellesa de Blue Ridge Mountains de Asheville, el glamour de Hollywood i el vast desert de Mojave han influenciat en Infinite Arms i ha ajudat a produir la gravació més centrada i dinàmica del grup fins avui. Els boscos tranquils del nord de Minnesota, i el sur de Carolina, residència oficial de la banda, han inspirat les composicions, han donat a les cançons un aire de comoditat i familiaritat.
Ara Band Of Horses Ben Bridwell, Creighton Barrett, Monroe Ryan, Tyler Ramsey i Reynolds Bill. membres que formen la banda en els directes de les últimes gires. Infinite Arms marca el debut discogràfic de Ramsey i Reynolds, mentre que Barrett i Monroe començaren en l´anterior Cease to Begin. A través de les gires que han compartit tots junts per a passejar el Cease to Begin i durant els descansos en el procés de gravació de Infinite Arms, la banda s'han convertit en una força cohesionada amb tots els membres fent contribucions inavaluables per al so inconfusible que el fundador Bridwell ha creat des de l'inici de la banda. Com reconeix Bridwell, "En molts sentits, aquesta és el primer disc de Band of Horses".


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris