Novetats 2018

header ads

Nou disc de Neil Young

Una notícia que acabe de llegir assegura que Neil Young està a l´estudi gravant el seu proper disc amb el productor Daniel Lanois, segons el seu company David Crosby.
Cosa un tant peculiar si tenim en compte que Young quasi mai ha treballat en les 4 dècades de carrera que porta amb ningun productor de renom. El disc serà un treball molt personal a causa de la mort de un dels seus grans amics (L.A. Johnson).

"Ell ho fa (interpretació acústica) probablement millor que ningú", afegeix Crosby."Un dels meus concerts favorits d´ell, és el que va fer en el Wiltern a Los Angeles. Tenia un cercle de les seves guitarres al seu voltant i una cadira, i caminava per aquí i cantava. Era hipnotitzant. És un músic fantàstic, però també un gran contador d'històries. Jo estava allà de peu al costat del escenari amb Bob Dylan. Ell i jo som grans fans de Neil, i no ens moguérem. Ens quedarem allà tot el concert només escoltant i veient. Estàvem tan hipnotitzat com el públic."

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Magrada saber de rockeros de renom que encara tenen força per continuar endavant aportant de l'experiencia que tenen son deus del rock en actiu!!!!

    es mereixen un fort aplaudiment!

    ResponElimina
  2. Exemple deuria de donar, ja que tenim altres casos que pese a portar molts anys en actiu no donen una bona...

    ResponElimina