Novetats 2018

header ads

Vinila Von Bismark and the Lucky Dados - The Secret Carnival (2010)

Irene López Mañas és Vinila von Bismark, la espectacular cantant i ballarina de burlesque deixa definitivament el seu anterior projecte, Krakovia, per a liderar un nou grup musical de pur Rock & Roll anomenat Vinila von Bismark & The Lucky Dados.

The Lucky Dados són un trio de Madrid adorat i respectat en l'ambient rockabilly més underground i purista. Porten 10 anys en actiu, són grans músics i han tret fins ara només discs amb una companyia japonesa.

Es van conèixer durant un concert de The Lucky Dados fa un any i va ser amor a primera vista. El resultat és "The Secret Carnival", el seu primer disc, que va ser publicat el 20 d'abril.

El grup acaba d'arribar de Londres on ha estat amb Graeme Durham (productor i pare de Kitty, Daisy & Lewis) en els estudis Exchange, donant-li els últims tocs a l'àlbum, un recull meravellós i excitant de pur rock & roll, swing, calypso i tropical , que incorpora sons del cabaret del període d'entre guerres, del circ carnival dels 20 i els 30 ... però tot portat al 2010 amb tota la potència, l'energia, actitud i personalitat de Vinila von Bismark & The Lucky Dados.

Al trio rockabilly de contrabaix, guitarra i bateria, s´afegeixen vents, en un disc en què ella ha participat activament en la composició de música i lletra, juntament amb els seus companys.

"The Secret Carnival" ha estat registrat en els Estudis Reno de Madrid sota la producció de The Lucky Dados i Luca Petricca.
Informació treta del myspace

Making of The Secret Carnival


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris