Novetats 2018

header ads

The Cripple and The Tramp - Don’t Change for Anybody, I Won’t Change for You (2010)

Primer treball en solitari de David Miranda, part fonamental de Nouvelle Cuisine, grup de pop melòdic que començaren en l´any 2001 amb el punt de mira posat en Belle & Sebastian i que poc a poc anaren trobant altres camins més experimentals afegint a la seua música elements d´electrònica subtil. Dins d´aquestos paràmetres, de vegades més acústics, altres més elèctric, saberen trobar llocs mai transitats en el pop estatal.
Ara David, gallec instal·lat en el nord de Gales des de l´any 2005, ha trobat un altre vehicle per a comunicar eixes històries petites de la vida quotidiana, un folk més introspectiu en territoris comuns a la americana que de vegades recorda a Damien Jurado i altres a Will Johnson de South San Gabriel, amb detalls petits molt ben utilitzats del pop que tan bé domina amb el seu grup paral·lel.
Este Ep disponible en Bandcamp, ofereix la descàrrega gratuïta per a la seua màxima promoció, complementada amb la feina de la nova Netlabel Discos Perdidos. Gran treball de David que no només ha digerit a la perfecció un estil en voga als dies que corren si no que també ha sabut, com sempre, facturar cançons redones. Esperem que The Cripple and The Tramp tinga sort i prompte puguem disfrutar d´un llarga duració, a més de que passe per València per a presentar-nos el disc.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris