Novetats 2018

header ads

El debut de Vol en 6 cançons



S'estava gestant des de fa temps i ara ja tenim com a resultat el debut de VOL, una humil i interessant banda de la qual es localitzen els seus orígens entre les poblacions de Vallada, Alboraia, Xàtiva i la Llosa. Està formada per Ulisses Calabuig a la veu i guitarra, Kike Serrano al baix, Werner Van Dixhoom a la guitarra i Miguel A.Perez a la bateria. 

Aquest treball homònim i autoeditat, cantat en la mare llengua dels valencians, està format per sis cançons de pop-rock independent, en la línia antiga dels anys vuitanta i noranta. S'inicia el disc amb "Busque un camí", tota una declaració d'intencions i una de les quatre composicions d'Ulisses al costat de "Vola", dedicada a la seua filla Clara, "És millor el silenci" i "De nou". 

A tenir en compte les dues suculentes versions que s'inclouen, d'una banda "Brigada XV", cançó de la guerra civil espanyola que rendeix tribut a la Brigada Abraham Lincoln de les Brigades Internacionals que van combatre en defensa de la legalitat republicana i basada en el tema tradicional americà "Jarama valley" i que va ser gravada per històrics del folk nord-americà com Woody Guthrie o Pete Seeger. I per l'altra "Puc aconseguir-ho ara", una exquisida adaptació del "Please please please let me get what i want", la meravellosa balada amb la qual The Smiths tancaven el seu fonamental àlbum "Hatful of hollow"

Només ens queda desitjar llarga vida i els millors ànims per a aquest projecte. La presentació oficial del disc serà el proper 27 d'octubre. Més dades en el següent enllaç: https://www.facebook.com/vol.grup/

-

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris