Novetats 2018

header ads

RibaViva! Edició 0: Dones. La veu cantant - 21 de maig


Un nou Festival naix a la nostra comarca. RibaViva tindrà lloc el diumenge 21 de maig des de les 9:30h fins les 19h, a l’Hort de Manus (L’Alcúdia). Podreu gaudir de bon ambient, bona música i bon menjar. 

Un espai de trobada per a gent de diferents àmbits i disciplines culturals. En aquesta primera edició tindran lloc activitats diverses que tenen la dona com a protagonista. Contarem amb: Truc, Betty Fish & The Sharks, Lulú y Los Tigretones, i Dazzling Road, a més de tallers i jocs. La proposta es mou sota criteris de consum responsable, d’ús de productes autòctons i minimització de residus, amb la gastronomia i la cultura de proximitat com a principals protagonistes.

Parteix de la idea principal de ficar en valor artistes de La Ribera (Ribera Alta i Viva). Es proposa com a model el festival Fairport’s Cropedy Convention que des del 1976 es celebra a la petita localitat anglesa de Cropedy amb el grup institució del folk-rock anglès Fairport Convention com a hostes anuals de l’esdeveniment des de la seua creació. En base a aquesta referència s’apunta la necessitat de crear una atmosfera festiva i atractiva que tot plegat implique formar part d’una “experiència” que contar i la consolidació de la cita com a un dels objectius a perseguir.

La convocatòria té com a objectiu públic de totes les edats, amb especial èmfasi en les famílies. Un festival respectuós amb el seu entorn i amb el medi ambient, generant les mínimes deixalles i impacte i potenciar el menjar saludable i de proximitat.

HORARI

9:00h ESMORZAR A LA VALENCIANA
escalivada, i pa amb formatge i tomaca per als més menuts amb la Banda de Música i Xeranga

11:00h TALLERS i ACTIVITATS
Ioga en familia, macramé, jocs i bambolles de sabó, etc...
amb una desenfadada sessió de
ball amb el punt de mira posat
als anys ‘60 del passat segle “Betty Fish& the Sharks” (L’Alcúdia).

13:30h VERMUT i degustació
amb versions de pop en el més clàssic
gypsi manouche folky fest dark
dirigits per les sexis corbes de “ Lulú y los Tigretones” (Alzira).

14:30h DINAR
Dinar vegà, arròs i faixetes, pizza per als més menuts a carreg de les Faca
de Carcaixent, Tot un luxe.

17:00h FINAL DE FESTA
amb clàssics del rock, Aretha Franklin, Etta James, Ray Charles i
Muddy Waters, embastant-los amb grans artistes actuals com Amy
Winehouse i Robben Ford, un bon homenatge
al bressol del rock, a la música negra, on Blues R&B i Soul amb
“Dazzling Road” (Algemesí).

Organitzen: Ajuntament de L'Alcúdia i RibaViva!
Col·laboren: LaCasaCantonera, El ball de San Vito, No Sé Viure Sense Rock i Ajuntaments de Algemesí i Alzira

Queden pocs dies per al RibaViva, no vos podeu perdre aquesta 'Edició 0: Dones. La veu cantant.' Serà molt especial. Es recorda que l'aforament és de 200 entrades, no espereu al diumenge que potser ja no en quedaran.

Punts de venda: Llibreria Samaruc i La Casa Cantonera (Algemesí), Rock Pub Dau Al Set (Carcaixent), La Llibreria Hort Dels Frares (Alzira) i la Llibreria L'Esplai i La Casa de la Cultura de l'Alcúdia.

+info: http://www.ribaviva.org/

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris