Novetats 2018

header ads

Vinihilisme, 10 anys de Senior i El Cor Brutal. Octubre CCC 09/01/2016


Quan Senior i El Cor Brutal començaren a rodar València era una puta, les coses han canviat per sort i Landete i companyia ja són uns referents i la capital del Túria un lloc on es respira un aire més net. Ells són per a mi l'actualització del mite de classe obrera de Raimon i Ovidi en versió rock'n'roll, i amb els seus 10 anys de lírica combativa a destall ens han deixat quatre discos i un EP de categoria contrastada. Poca broma. 

Per a celebrar-ho organitzen el dissabte 9 de Gener un encontre amb dues hores de vi, música i conciutadania, amb una caterva de convidats d'excepció com podreu comprovar al cartell, com diu la seva cançó "... i l'amor s'escamparà com el vi en un bon dinar...". Que així siga a les 12:00 del migdia en el Hall del Octubre CCC, tots convidats.

Nosaltres per la nostra banda volem deixar palesa la nostra admiració i respecte a la banda i les seves cançons amb aquesta selecció dels 20 hits que més ens agraden, que les posaria totes però llavors ja no tindria gràcia el tema. Imagineu-ho a mode de "The Essential Senior i El Cor Brutal", o si preferiu "The Cor Brutal Collection", o si voleu "The Brutal Sound of Senior", va, millor "Vinihilisme: 10 anys de Senior i El Cor Brutal", si senyor, com els grans.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris