Novetats 2018

header ads

Adéu gran Duc Blanc, que tingues bon viatge.


Comencem la setmana amb la pitjor de les notícies, David Bowie mor després d'una intensa lluita contra el càncer. Un artista al que no li cal cap presentació ni un resum de la seva vida perquè cap panegíric podria recapitular tanta grandesa, em veig incapaç d'articular cap síntesi de la seva discografia, només dir que ha sigut un dels més grans artistes que mai han existit. Ara cada vers, cada cançó i cada disc adquireixen una altra dimensió, fins i tot l'últim ara sembla el millor retrat que podria haver-se fet pensant en l'ocàs, un cara a cara amb la mort, una espurna lluenta de vida.

Ara mateix només puc unir-me al dol general i escoltar les cançons que formen part important de la meva vida. Ara la tristesa és tan gran ... toca silenci, redoblen les campanes i s'ha posat a ploure. Qui pot ara veure aquest vídeo i no posar-se a plorar? gran artista fins al final.


Mira aquí dalt, estic al cel
Tinc cicatrius que no poden ser vistes
Tinc drama, no puc ser furtat
Tots em coneixen ara

Mira aquí dalt, home, estic en perill
No tinc res més a perdre
Estic tan alt, això fa el meu cervell girar
Vaig deixar caure el meu mòbil cap avall
No és ell igual que jo?

Quan vaig arribar a Nova York
Estava vivint com un rei
Després vaig utilitzar tots els meus diners
Estava a la recerca de la teva cendra
Aquesta via o no hi ha via
Ja saps, seré lliure
Igual que aquest ocell
Ara, no és ell igual que jo?
Oh, seré lliure
Igual que aquest ocell
Oh, seré lliure
No és ell igual que jo?

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris