Novetats 2018

header ads

Crònica concert d'Els Florentins (El Foro, Alzira 04/10)

El concert d'Els Florentins en El Foro obri una programació que s'estendrà fins gener i ens durà alguns artistes dignes de veure en directe, Ona Nua, Julio Bustamante...

El diumenge tocava als de l'Alcúdia. I mireu, hi ha a qui li agrada cantar i ho farà mentres puga en qualsevol de les formes que tinga al seu abast, ací tenim a Òscar Briz que si no tenia prou amb la seva carrera de fons, amb El Cartero Rockero (ja cessats) i amb Betty Fish and the Sharks, ara es treu de la màniga una nova proposta també amb la col·laboració de la seva partenaire Lisa-Jane Roberts, perfecta per a passar una bona i molt agradable estona de diumenge.

En format de trio, guitarra acústica, ritme minimalista, veus i els arranjaments de Jordi Silvestre en el violí. El repertori està replet de versions sempre en clau folk més pel format acústic, doncs la procedència és diversa, bon gust això si en l'elecció de cadascuna de les tonades on les harmonies vocals manen i on Lisa-Jane condueix a la perfecció, una veu que a més de versàtil, és realment sedosa i seductora, fa que totes les cançons entren dolces però que no embafen. "Dancing Barefoot" de Patti Smith, "Secret Heart" de Ron Sexmith en la versió de Feist, "New England" de Billy Bragg, "Fisherman's Blues" dels Waterboys, "Army Dreamers" de Kate Bush, perfecta "Sweet Carolina" de Ryan Adams a càrrec d'Òscar, i fantàstica la versió country de "Man On The Moon" i la florentinització del "Billie Jean" de Michael Jackson. Moltes conegudes però també sorpreses inesperades d'artistes com The Civil Wars, Lisa Hanningan i Laura Marling.

La veritat que trobar-se amb Els Florentins el passat diumenge va ser una agradable experiència, si els tens a prop no te'ls perdes. Sonen de luxe. 

Si voleu escoltar alguna de les seves versions feu-se seguidors al seu facebook i ja de pas estareu assabentats de per on paren: https://www.facebook.com/elsflorentins 

La resta de la programació d'El Foro d'Alzira la trobareu entrant ACÍ


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris