Novetats 2018

header ads

Circuit InterCities 2015: Isaac Ulam / Gener


Des de Malatesta Records ens anuncien la pròxima edició del Circuit InterCities. Aquesta vegada trauran de gira pel País Valencià a dos singersongwriters del 10: Isaac Ulam i Gener. Serà el cap de setmana vinent. Ací teniu tota la informació:

- València (dELUXE pop club, dijous 22)
- Castelló (Trovam, fira-festival, divendres 23)
- Algemesí (La Casa Cantonera, dissabte 24)
- Alcoi (L'Escenari, diumenge 25)


Per a qui no sàpiga de que va la cosa, Circuit InterCities és una iniciativa que neix per crear, reforçar i ampliar la xarxa de connexions entre músics i grups de València, amb altres de diferents ciutats de l'estat espanyol. Un artista valencià convida a un d'una altra ciutat per fer junts una minigira de quatre dies seguits per la Comunitat Valenciana. La finalitat d'aquest projecte, és augmentar la possibilitat de tocar en directe més sovint, i obrir camins de promoció, cap a altres ciutats per als grups de València.


A Gener ja l'heu vist prou per aquí, favorit de favorits, però xicones i xicons aneu aspall de no perdes a Isaac Ulam, Murtra és un favorit que en breu el veureu en format ressenya pel magazine digital més petit del món...Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris