Novetats 2018

header ads

Twerps, o quan el jangle-rock allibera l'ansietat

TWERPS - (2015) Range anxiety

Twerps - Range anxiety (2015)

...eixes exquisideses que tant ens agraden, les que no oculten les seves influències i que recullen el llegat dels vuitanta australià dels Go-Betweens, The Bats o The Clean...

Alguns, els suficients, ho sabem de sobres. Quan el "Río Rojo" sona és que aigua de la bona porta. Després està el tema del calat, com ens empapa, de vegades necessitem una de les seues pindolades, de vegades hem de buscar pels meandres per sentir la humitat, unes vegades més, unes vegades menys, però el que subscriu sempre agraït, bevent de les fonts amb les que millor es satisfà.

TWERPS - (2015) Range anxiety 2
I així, seguint el corrent hem arribat fins a les Antípodes, escoltant preciosos riffs de guitarra que combinen powerpop i folk-rock.

TWERPS són de Melbourne i "Range anxietyés el seu tercer àlbum, una d'aquelles exquisideses que tant ens agraden, les que no oculten les seves influències i que recullen el llegat dels vuitanta australià dels Go-Betweens, The Bats o The Clean (I don’t mind”, “Stranger”, “White as snow”, “Shoulders”, “Adrenaline”, “Love at first sight) amb importants sensacions a referències alternatives americanes de la talla dels Feelies (Back to you”, “Simple Feelings”, “Cheap education), Yo La tengo (Fern muderers") o Luna i Galaxie 500 (New moves”, “Empty road). 

La bellesa del jangle-pop no té límits. A Austràlia sempre han sabut d'aquestes cobles d'abans, d'ara i de sempre.

       * Per Johnny JJ 

       * Escrit originalment en el següent enllaç de l'Espacio Woody/Jagger

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris