Novetats 2018

header ads

Després vingué la música. Concert de presentació


Ens fem ressò de la presentació de "Després vingué la música", doble disc gravat per artistes de diverses procedències estilístiques que com a nexe comú tenen l'obra del poeta Manel Alonso.  

Podríem dir que Manel Alonso és un home del seu temps, implicat en la cultura de manera activa, i també un apassionat de la música. És una sort que un projecte així surta endavant i que es puga homenatjar a l'artista encara es troba de camí i en actiu, en l'ara i el present, mitjançant una gran festa de la cultura dels nostres temps. Com a breu resum, dir que 

...al llarg de la seua llarga trajectòria Manel Alonso ha participat en la fundació de les revistes L’aljamia, XIII Premi dels Escriptors a la Difusió i Lletres Valencianes, així com de Brosquil edicions després d’haver passat per la direcció de diverses editorials com ara Germania Serveis Gràfics i 7 i mig editorial de poesia i Editorial Neopàtria.

Ha col·laborat a les publicacions Saó, El temps, Levante, Caràcters, L’Illa, Camacuc, L’Aiguadolç, Daina, Revista Postal, L'Horabaixa, Laberint, Tirant al blanc, L'Esment, S'Esclop, La lluna en un cove,... així com en la premsa digital: L’Informatiu, Morvedre.info, Portal del llibre, Diari Gran del Sobiranisme i El Punt.

És autor de diversos llibres infantils. També ha escrit reculls de contes i la seua expressió poètica es recull de moment en sis poemaris i dues antologies.

Alguns dels seus poemes ja han estat musicats per cantautors i grups com ara Rafael Estrada, Carles Pastor, Tàpera, Juanen Carreres, Doctor Dropo, Lluís Vicent, Rubén Durà i Gent del desert.

Part de la seua obra està traduïda al castellà, a l’italià i al basc.

Recordeu, aquest dissabte 6 de Juny a les 18:00 de la vesprada a la Casa de la Cultura de Puçol.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris