Novetats 2018

header ads

If Love Is A Red Dress per Maria McKee

Si vos dic que Maria McKee és una de les millors veus de la música actual, potser més d'un es quede a quadros, doncs be, és així. Aquesta artista ja va ser amb Lone Justice pionera del country alternatiu en els vuitanta amb dos bons discos, però potser que en solitari hagi assolit totes les seves inquietuds artístiques.

Amb una veu potent i apassionada, Maria McKee va obtenir el seu reconeixement amb la banda sonora de Pulp Fiction, per a la qual va compondre aquesta desgarradora If Love Is A Red Dress, que per cert no està inclosa en cap disc seu, una de les seves millors cançons, una interpretació sublim.


Tinc el cor buit
i tu els ulls foscos.
Un cop vam tenir fam,
i ara estem plens.
Aquestes cordes que ens lliguen
no podran amb les cadenes.
Si l'amor és un refugi
caminaré sota la pluja.

Abans eres el meu àngel
i ara ets real.
Igual que un estrany
fred com l'acer.
Al dematí següent
ningú estarà orgullós.
Si l'amor és un vestit vermell
vesteix-me amb parracs.

Per aquí marxa el conte de fades.
Déu meu, què trist és
que ni amb aquest consol
pugui suportar el dolor.

Si juguéssim amb les mateixes regles
jo seria la teva reina.
Però algú va fer trampes
i no vaig ser jo.
Vaig jugar totes les meves cartes,
tu et vas guardar les teves.
Si l'amor és un as
dóna'm la sota.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris