Novetats 2018

header ads

En març torna el Festival HOSTES

En març torna el Festival Hostes de la ma dels guerrillers culturals de LaCasaCalba. Esdeveniment que va consolidant-se any rere any amb una proposta diversa i per a tots els públics, sempre conjugant a la perfecció l'actualitat i la qualitat dels espectacles. 

En aquesta nova edició hi haurà espai per als més menuts amb la Cia. Elisa M. Matallín que presentarà Històries de Ratolins. Per als més modernets i a l'última els VerdCel portaran el més paregut al que podria ser una versió de Bon Iver on el folk ianqui s'intercanvia àgilment amb les arrels valencianes, amb molta personalitat i emocionalment intens. I per als rockeros que els agraden els bons riffs de guitarra i que a demés saben on están arrelats els Mox són perfectes, banda que recomanem sempre de bon grat en NSVSRock. Inclús la tradició tindrà el seu moment amb la parella que millor representa la música d'arrels valencianes, un nus immillorable amb Miquel Gil i Pep Gimeno. Més avall vos deixe l'enllaç a lacasacalba.org amb tots els detalls.

El Festival Hostes va carregadet, vos deixem de moment aquest vídeo acabat de treure dels VerdCel, cançó que pertany al seu últim disc Argilaga, molt recomanble també:

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris