Novetats 2018

header ads

Les noves cançons de Nius de Nit

Els algemesinencs Nius de Nit porten uns quants anys en actiu, han passat diferents etapes musicals i la seva formació ha canviat varies vegades, circumstàncies que no han fet més que reforçar un present carregat amb molta il·lusió i un futur prometedor, al menys això ens agradaria després d'escoltar aquestes cançons.
 
Aromes festius, rock, ska i compromís, ací Nius de Nit conten la història d'uns joves amb moltes ganes de contagiar la seva alegria però que no deixen de mirar al voltant, fent crònica del seu temps sense pretendre-ho, i exercint a la vegada de testimoni d'aquestos temps convulsos que ens han tocat viure.

El que sembla un EP amb quatre cançons obri amb Cabassades, una molt bona declaració d'intencions del bon moment que estan travessant i de la energia positiva que destil·len, Canal 9 em sembla genial, combativa i enginyosa, amb frases molt bones. Les Arrels fan el seu més sentit homenatge al seu poble, i No fa falte res és un molt bon rock.

Interpretació molt bona i arranjaments fets amb molta mà, la producció molt equilibrada. Atents amb aquest grup d'Algemesí, esperem el seu proper disc amb els braços oberts.



+info: Nius de Nit

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris