Novetats 2018

header ads

Anem contra la Troika

Hi han moltes maneres de lluitar contra la màfia que gestiona a hores d'ara la societat, tinc clar que unes eleccions poc farien, si que ajudaria no tindre a la colla de rancis i deshonrats que encara hem d'aguantar una temporadeta més, hi ha que anar a votar? sí, sense cap dubte. A més veig que la opció de la violència només pot dur violència, als mercats hi ha que lluitar-los amb les seves pròpies armes, penseu que nosaltres no només som per a ells una massa productiva, a més som els que consumim, peguem-li la volta a la situació.

La resposta no està en el vent, la resposta està en el consum, hi ha que apostar pel consum local, fixar-se be en l'etiqueta, un exemple, ara cert supermercat està oferint el seu sucre marca blanca per dos cèntims menys que el de marca, vaig mirar la etiqueta i estava fet en Portugal, després vaig agafar dels pocs paquets que quedaven de la remesa anterior i estava fet en Valladolid, això vol dir que inclús amb la diferència de ports d'enviament és mes barat, o sigui que la qualitat és molt més baixa i només per dos cèntims, la caixera em va intentar convèncer de que agafés la oferta, li vaig respondre clar però amb educació, me la bufen dos cèntims, sí retiren el sucre fet ací mai més el compraré en mercaroig. 

Així que tracte, al meu nivell, de no dependre dels mercats que depenen de mi, independitzar-me del seu control, si els mercats no cuiden de mi, jo no entre en el joc dels mercats, és una mesura conscienciada, inclús difícil en el dia a dia, tenim el tema de les hipoteques molt ben arrelades per obra i gràcia d'aquest sistema, però no tot és etern, i amb un poc d'ingeni pot dur-se a terme. I així si anem pujant de nivell... quants productes alemanys podem evitar comprar? cotxes, informàtica, electrodomèstics... si ens posem a un nivell més empresarial, control industrial, automoció, productes manufacturats. La meva decisió és arraconar-los fent-me més petit i donant suport al petit comerç, i desfent-me del que realment no és necessari, estem parlant també de iphones, pads, i totes eixes petites coses que ara pareixen imprescindibles. Anem a carregar-nos a les grans corporacions. 

No hi ha res impossible, es més, la Troika acabarà implossionant, menjant-se uns a altres. Aquí vos deixe un vídeo, ja sé que esteu farts de vídeos i demostracions del que tots ja sabem, però aquest m'agrada especialment per que en una sola pregunta formulada directament al representant del BCE, desapareix la careta i es posat contra les cordes, el més dolent de tot això és la cara del paio del BCE, queda clar on està la lluita, aneu a votar, sí, però fixeu-se en el consum, si no podem desfer-nos-en, llavors caminem en paral·lel però sense ells, i que els donin pel cul. Quan aneu a comprar recordeu que tota pedra fa paret.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris