Novetats 2018

header ads

"Leave me alone tonight" Euro-Trash Girl en "Los conciertos de Radio 3"

Euro-Trash Girl és un grup valencià amb un flamant tercer disc anomenat "Floating Down Memory Lane". No només pot donar-te una pista l'artista al qual han agafat prestat el títol d'una de les seves cançons, els Cracker, als quals per cert van acompanyar en dues gires, a més la seva cover de "Cinnamon Girl" de Neil Young va ser escollida per al disc tribut que gravaren veus femenines al canadenc més gran de la història del rock, molt recomanable per altra banda.


És d'agrair que aquesta veu de vellut estigui sempre tan ben acompanyada d'aquestes guitarres afilades que Luís Martínez i Jorge Álvarez toquen amb tanta precisió, amb aquest rock americà d'abans que el rock americà fos tan cool, i que al costat de l'actitud guerrera que destil·la Judit al més pur estil Chrissie Hynde, fan de la proposta una cosa realment especial.

Al gener van passar pels concerts de Ràdio 3, i van deixar registrades joies com aquesta "Leave me alone tonight", aquesta la dedico als Pitchfork, Uncut, i NoDepression. Eurotrash-Girl són de portada. M'encanta.


Concerto íntegre en Radio 3 | Bandcamp Euro-Trash Girl

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris