Novetats 2018

header ads

Europe is our playground, per Suede

Ironies del destí, Suede cantava en el 97 "Europe is our Playground" en Munich, Alemanya. No sé si la grenya mes gran que van parir els 90 va tindre una premonició, el ben cert és que ara no hi ha país que no és deixe xafar per la Merkel dels collons. En tot cas aquesta cançó és de les meues preferides del grup britànic, d'un dels meus disc preferits, el fantàstic Sci-Fi Lullabies, que no per ser una recopilatori de cançons que quedaren fora dels discos oficials, deixa de ser un disc de primera, inclús m'agrada més que Coming Up.


Mireu!, mireu quina foto!, el que jo vos deia, este Brett Anderson alguna cosa de bruixot haurà de tindre, una rosa germànica amb un homenot agenollat.

De l'últim disc ja parlaré un altre dia.

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

 1. Magnífic! Tinc el single de Trash on sortia aquesta cançó. Recorde que es deia, en aquell moment, que les cares b de Suede estaven a l'alçada de les cançons dels discs oficials (en ocasions, fins i tot, els superaven). Això ho corrobora aquesta sublime recopilació a la que et refereixes. Suede era una de les meues bandes preferides. I els vaig seguir fins al Head Music (últim disc que vaig comprar d'ells). Els vaig veure en el FiB en eixos anys i, a banda de que crec que un macro festival no és el millor lloc per escoltar música, va ser total (si no recorde mal, perquè estave un poquet borratxo).

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo també vaig estar en eixe festival, i et done tota la raó, aquest recopilatori demostra el que dius. Gràcies per passar.
   Salut

   Elimina