Novetats 2018

header ads

De obligada visualització: No els voteu!!!!!

Per favor, us demane que pareu uns minuts i visioneu aquest vídeo. 

'La candidata de Compromís, Mónica Oltra, ha lluït este matí (18 de maig), durant la gravació del debat sectorial de polítiques socials a Canal 9, una samarreta amb el lema "CANAL 9 MANIPULA" per denunciar la manca de pluralitat informativa de la televisió pública autonòmica. Oltra ha criticat durant la gravació el format de fals debat, "amb una successió de monòlegs en què no es pot rebatre". Així mateix la candidata de Compromís ha destacat la invisibilitat a què ha sotmés Canal 9 a la seua formació durant la present legislatura, "després de quatre anys de diputada, de dos anys i mig com a portaveu del meu grup parlamentari és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana. Hui és un dia de satisfacció perquè hem trencat el Guantánamo informatiu que és esta televisió pública", ha assegurat Oltra en la seua primera intervenció en el debat.'
(Text de Iniciativa PV).



Valencians, teniu que anar a votar!!!! En menys de 2 minuts la cosa queda clara, per favor aneu a votar!!!!



Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. Benvogut Txals, m'entristeix i em fot molta ràbia alhora tot aixó. Que és aixó que una llengua materna con diu aquesta senyora sigui un defecte? Que a Catalunya tots hem nascuts esguerrats? Mira, puc dir el que sento jo i almenys no vull generalitzar, i és indignació. El que tindria d'haver dit aquesta senyora és que ella parla valencià perque és la llengua on ha nascut i on està fent el mintin. A veure si al final tindrem de reviure situacions com la del "Tio Canya" dels Al Tall. Tan de bo, els del PP tinguesin una petacada, ja n'hi prou d'escanyar als valencians, economicament, linguisticament i moralment. Una abraçada ben forta des de el nord!

    ResponElimina
  2. Gràcies pels ànims Nahim, estic veritablement acollonat del que pugui passar el proper diumenge. Només tinc fe de que eixe 65% de valencians que no votem facen un esforç i expressen la seua indignació, si no ho fan així, estarem de nou al punt de partida. Crec que no som conscients del perill que suposa que el PP guanyi les properes generals en quant a que Camps tinga via lliure a la resta del territori, aquest personatge és molt perillós.
    Quan dic que tinc por, és de debò. Si això no canvia només ens quedarà fer el que molts altres valencians han fet, fugir cap al nord com si fóssim maquis corrent cap al bosc.
    Salut Nahim

    ResponElimina
  3. Tremendo, Txals, justament he afegit el vídeo de per què votar ara fa una estona al meu post... me l'han passat al fb...en fi, en fi, confiem que la gent actuarà diumenge. Salut.

    ResponElimina
  4. No pensava votar-los ni remotament.
    El PP 'mai'.

    ResponElimina
  5. el tercer video és al-lucinant...defecte parlar en la llengua materna ???

    ResponElimina