Novetats 2018

header ads

València eres una puta

No sé si ho vaig somiar o llegir en una ressenya (que em perdone l'autor) això de: El rock americà el van inventar per a que Senior i El Cor Brutal el cantara en valencià, reflexió molt encertada. 

Us deixe ací un petit muntatge fotogràfic que he fet (jo també estic un poc malalt del cap) amb la cançó 'València eres una puta', i jo li afegiria entre parèntesi: i li agraden els vestits, els cotxes i els vaixells cars, per a refrescar un poc, que ja queda menys per al nou disc de Senior i El Cor Brutal i portarà per títol 'Gran'.
Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Doncs haig d'agrair-te la recomanació, un gran descobriment. I això que el disc és de 2009.

    I una cosa... Senior i El Cor Brutal són dos, oi? o no?

    ResponElimina
  2. Hola Joaquim, estan a punt de treure el segon, pense que a finals de setembre. Son quatre, Miquel A. Landete es Senior, i el Cor brutal son els seus Crazy Horse.

    ResponElimina