Novetats 2018

header ads

Notícies: Òscar Briz comença la seva collita anual

Eixa llavor voladora que l'Òscar va plantar a finals d'estiu comença a donar els seus primers fruïts. Espere que per a aquesta temporada el cantautor de l'Alcúdia haja adquirit una vitrina més gran per a La Florentina, perquè segur que les seves baldes estaran carregades el proper 2011.

Avui dijous a les 12h i en la seu de l'Sgae de Barcelona  el premi del III Miquel Martí i Pol Terra i Cultura de poesia músicada on "Sense Futur", tema inèdit en el que Òscar Briz va musicar Salvador Espriu, ha rebut el primer premi "ex aequo" amb "Em declaro vençut" original de Miquel Martí i Pol i  musicat per Joan Manuel Galeas. Aquests premis estan organitzats per la fundació Celler Vall Llach, que presideix Lluís Llach.

El jurat, integrat per Emili Teixidor, escriptor; Lluís Marrassé, periodista; Lluís Gendrau, periodista i director editorial del Grup Enderrock; Lluís Llach, cantant, i Ramon Muntaner, director de la SGAE a la Zona Mediterrània, ha atorgat el premi, valorat en 5.000 euros i una obra de l’escultor Josep Bofill, als guanyadors. Entre els finalistes cal destacar a Santi Arisa, per Punt i final, de Miquel Martí i Pol; Bikimel, per Jonàs, de Maria Cabrera; Ivette Nadal, per Eco del sol detingut, de Joan Brossa.

Per altra banda, a les 20 hores es lliuraran els XIII Premis La Cartelera de Levante EMV entre els quals atorgaran a Òscar Briz el premi Neo de música pel disc "L'Estiu". per a més informació llegiu la edició de La Cartelera de divendres.
Altres guardons que se lliuraran en l'acte serán:
Cinema: Freddy Mas Franqueza
Teatre: Pot de Plom (Xavi Castillo)
Televisión: Unió Musical Da Capo
Gastronomia: Restaurante Kaymus
La Noche: L´Umbracle
Menció Especial: ProDj

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. hola, acabo de descobrir este blog i ja sé que serà una referència diària. El disc nou de Briz encara no l'he escoltat a part d'una cançó que corre pel youtube, però imagino que deu ser altament recomanable no?

    ResponElimina
  2. Altamente no, totalment recomanable. A veure, etsà clar que Asincronia està més escoltat, però per a mí aquest és el seu millor disc. No ho dubtes i fes-te amb ell.
    Salut!!!

    ResponElimina