Novetats 2018

header ads

Remigi Palmero en Concert en La Casa Cantonera 23 Oct. 20h.

El proper dissabte 23 d’Octubre a les 20h. l’inconbustible i històric cantautor valencià, ve a presentar-nos el seu últim disc “Sense Comentaris”.

Mitjançant una ambientació casolana (cadira, tauleta, làmpara, tetera i llibreta de poemes) Remigi Palmero, es presenta nu, a veu i guitarra, en un espectacle de cançó i poesia on va intercalant diversos comentaris, a vegades àcids, a vegades tòrrids, sempre lúcids, on desplega el seu particular imaginari i canta bona part del nou disc, Sense comentaris, , sense oblidar-se dels temes més clàssics del seu repertori.

Després d’una llarga temporada recomponent les peces del seu laberint artístic, Remigi Palmero, l’autor de l’album Humanitat relativa, peça fonamental del rock mediterrani, presenta nou disc i espectacle, Sense comentaris; amb un bon grapat de temes que el col·loquen de nou a l’avanguarda del pop d’autor. Així enmig de la borrasca global que ens afecta, R. Palmero ha apostat per una gravació a veu i guirarra. I és que les cançons són allò important, les que manen i dirigeixen aquesta producció decididament austera, minimalista i profundament arrelada en el seu autor , cosa d’agrair en aquest temps tant saturat de decibels, informació i pompositats innecessàries.
A més a més, els textos han sigut treballats amb molta cura, sense allunyar-se en cap moment, però, del llenguatge planer i proper, çoés, del carrer, que sempre ha caracteritzat el músic d’Alginet.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris