Novetats 2018

header ads

Muixerola: Muixeranga i Cultura, Del 14 al 17 d'Octubre (2010)

Quan la tradició no és un obstacle per a que la cultura avance, surten esdeveniments com aquest, que sense més suport que la gent del poble amb ganes de fer coses i  amb el magnífic suport de la plataforma de la Nova Muixeranga, han aconseguit que la tradició vagi de la mà de altres tendències culturals. El rock, folk, fotografia, cercavila, jocs populars, poesia, tot junt és el reflex d'una comunitat amb ganes de sortir del pou cultural al que ens tenien acostumats des de ja fa massa anys. 
La Nova Muixeranga d'Algemesí se'n surt tota sola any rere any, i amb tots els impediments que han patit se consolida com un fort focus cultural des d'on poder reconstruir la nostra identitat com a poble. Molt bé per ells.

Ahir dia 14 es va fer la presentació de les jornades culturals al Art Cafe 133 amb el II Premi de Fotografia. Però millor que veieu vosaltres mateix:

Per al que a mi respecta, no ho puc evitar, m'estira el Rock, i és una gran notícia que Stereozone, un dels grans valors locals estigui present en un esdeveniment d'aquestes característiques, junt a altres propostes tan diferents com la de Pep Botifarra, confirmant així que el Rock també és cultura.
Us deixe amb Disease, un fantàstic tema de "Preparing the attack", l'últim EP d'Stereozone que podeu descarregar en la seva web, adelant del seu proper treball (que per cert m'agradaria ressenyar). Hi ha qui diu haver vist l'esperit de Cobain passejar-se durant la gravació d'aquest tema, i també qui assegura que Billy Duffy volia vendre la seva ànima per fer que la part final de guitarra formés part del Love. Comproveu-ho per vosaltres mateix:
Disease by Stereozone

Cal nomenar també a tots aquells col·laboradors que han fet possible aquestes jornades:


stereozone | nova muixeranga

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris