Novetats 2018

header ads

Belle & Sebastian - Write About Love (2010)

Aquesta portada és la bona
Quatre anys ha tardat Stuart Murdock en tornar a reunir als Belle & Sebastian per a editar nou material. En aquestos quatre anys a vist la llum el projecte God Help The Girl, i el disc de rigor que tot bon grup britànic té en les seues vitrines, "The BBC Sessions", molt bo per cert. Com de costum, Stuart Murdock té una particular visió de la música i de tot lo que l'envolta, incloent el marketing.


Inscripció de Kim Moore
Després de veure una fotografia en la que Kim Moore del grup Zoey Van Goey fa una inscripció en els carrers de Glasgow tal que: "Belle & Sebastian write about love", va decidir fer un concurs perquè tots els fans envien fotografies amb la mateixa inscripció en qualsevol lloc de les seves ciutats. Aquesta fotografia de Kim l'han pres algunes publicacions i webs com la portada del disc, però no és així, la veritable portada que durà és la que encapçala aquest article, continuant d'aquesta manera l'art de les portades que venen sent habituals en tota la seva discografia, i que han creat escola entre els grups de pop del panorama independent. La data de enviament és fins finals d'agost, encara que Stuart afirma que tindrà en compte aquells que li envien fotografies també en setembre. Les que siguen seleccionades aniran formant part d'una galeria i com ha incentiu rebran un premi les millors. d'aquestes seleccionades. Segons les seves declaracions per si t'interessa participar: "M'agraden especialment aquelles en què la gent està realment representada en elles, i està en un lloc públic! És una mica atrevit, i em permet tenir una finestra al seu món. A finals del mes a veure si conseguim representants de Jakarta, Filadèlfia, Osaka, Santiago, Manila, Hèlsinki, Torí, Melbourne, Brighton, Guadalajara, Lió....". Estic per anar al mercat del meu poble i fer una foto per al concurs, abans no s'enderroque una mica més.

Surt el 11 d'octubre a la majoria de països i 12 d'octubre a Amèrica del Nord. De moment només pot gaudir-se de part d'una de les cançons que aniran al disc, "I Want The World To Stop", gravada per a un show televisiu que utilitzaran per a presentar el disc i per a donar a conèixer alguns temes. Fins la sortida del disc només podran gaudir de noves cançons aquells que tinguen la sort de veure algun dels concerts que inicia en una mini-gira de presentació per alguns festivals i auditoris, que de moment em pilla un poc lluny d'aquest escritori: August 27th STOCKHOLM, Popaganda, Eriksdalsbadet, August 29th ZURICH, Open Air Festival, September 30th NEW YORK, Williamsburg Waterfront, October 3rd LOS ANGELES, Hollywood Palladium, October 7th MEXICO CITY, Vive Cuervo Salón, October 8th MEXICO CITY, Vive Cuervo Salón, October 9th GUADALAJARA, Teatro Estudio Cavaret.


myspace | web | Matador Records | Fotografies Seleccionades

Per a anar fent boca, part d'aquest Show amb el tema "I Want The World To Stop"

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris