Novetats 2018

header ads

Antony and the Johnsons - Thank You for Your Love (2010)


Antony and the Johnsons llançarà el seu EP de cinc temes "Thank You For Your Love" el 24 d'agost a través de Secretly Canadian. Aquest Ep contindrà una versió de Lennon del clàssic tema "Imagine" i les il.lustracions del EP presentaran fotografies de l'Antony quan va arribar per primera vegada a Nova York quan era adolescent en els anys 90.

Veure a Antony en directe és una experiència única, sobretot quan la majoria dels assistents estan predisposats a endinsar-se en la seva ment, a formar part de la seva sensibilitat. Tindre la sort a demés d'haver assistit a la presentació del seu disc "I'm a bird now" (2005) uns mesos després de la seva publicació és un dels records que sempre et queden amagats en algun lloc de la ment, que cada vegada que escoltes que Antony va a treure un disc torna a un primer pla de sobte en forma de pessigolles a l'estómac. Ara després de cinc anys Antony Hagerty ja és un artista consagrat per a la majoria dels mortals, i tant el seu "I Am a Bird Now" com el seu predecessor "The Crying Light" són obres que confirmen el seu estatus de clàssic contemporani de la música popular, Lou Reed no estava equivocat quan el va apadrinar als seus inicis. Sempre al costat dels estrats més marginats, sent la seva veu i demostrant-nos que fins i tot en les clavegueres més amagades d'aquesta societat l'estima és més verdadera que en les vides pulcres i monòtones que portem tothom cada dia.

El tema que porta aquest títol serà el primer single del pròxim àlbum "Swanlights", que serà alliberat pel segell Rough Trade l'11 d'octubre i per segell Secretly Canadian el 12 d'octubre. L'àlbum ja està disponible per pre-comanda amb diferents opcions consistents en el Lp en format CD més EP, vinil LP més EP, o el llibre de 144 pàgines amb pintures, collages, fotografia i notes de l'Antony a més del CD i EP. Aquell que compre algun dels paquets ,a l'instant rebrà un avançament de descàrrega de l'EP. L'àlbum i el llibre són una continuació del treball d'Antony en la que explora la seva connexió amb el món natural. "Swanlights" només en la versió de Secretly Canadian i Rough Trade inclourà la cançó “Flétta”, un duet amb Björk.

Si has arribat fins aquí, tindràs la sort de escoltar el EP al complet. esperem no em donen un toc per a retirar-lo, de moment ací teniu, per a anar fent boca:

Tracklisting del Ep "Thank You for Your Love" (2010)

1 - Thank You For Your Love

2 - You Are The Treasure

3 - My Lord My Love

4 - Pressing On

5 - Imagine



"Swanlights" tindrà aquesta portada i el tracklisting és el següent:

1 - Everything Is New
2 - The Great White Ocean
3 - Ghost
4 - I'm In Love
5 - Violetta
6 - Swanlights
7 - The Spirit Was Gone
8 - Thank You For Your Love
9 - Flétta
10 - Salt Silver Oxygen
11 - Christina's Farm

myspace | webPre-comanda | Rough Trade | Secretly Canadian

I per a acomiadar-me de vosaltres, aquest vídeo de "You are my sister".

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris