Novetats 2018

header ads

Hendrik Röver - No temáis por mí (2010)

Amb el seu fenomenal primer disc en solitari "Esqueletos" (2008), el líder de Los Deltonos va superar les expectatives creades, i això que no era gens fàcil igualar com a mínim el resultat dels darrers dos treballs de Los Deltonos ja enquadrats en un roots rock d'alt octanatge (GT, Buenos Temps). La confirmació de la gran qualitat de les seves composicions va vindre amb la gira amb què obria els concerts per ni més ni menys que Steve Earle.


Ara ve a confirmar que el seu debut no és un fet aïllat, un accident fortuït per simplement editar els temes que no quadraven amb el seu grup, com solen fer veïns i familiars, sinó que es converteix en una proposta seriosa i a tenir en compte.

Amb aquest "No temáis por mí" dóna un contrapunt més country al seu antecessor on les estructures acústiques més properes al folk guanyaven el terreny a les interpretades amb banda al complet, supera doncs així al seu predecessor amb una producció on la instrumentació és més rica i més acurada, unes lletres més madures i treballades, i una veu més melòdica, veu amb una personalitat que sona perfecta per aquest acostament a un Alt.Country de primera.
A demés la temàtica de les cançons busca un mirar enrere per veure en que ens hem convertit, com ens ho estem carregant tot, mentre l'únic que ens preocupa és una crisis sense sentit, on ens han fet creure en un sistema en desús, cal tornar a la natura. La ecologista "Ahora venís" amb el vers: "Y ahora venís a pedirme consejo sobre setas y plantas, pesca y conejo, porque no cazais y os comeis internet, ahora me toca a mí ser cruel", o "Mi Mansión" sobre la vida portada amb consonància amb la natura. Les referències van sorgint cançó després cançó, Jim Lauderdale, Hank Williams, Gram Parsons, Wilco, Johnny Cash ... Un veritable exercici d'estil que se salda amb un conjunt de cançons sense desperdici. Per a aquells que desitgin fer-se amb una còpia tindran un petit regal ja que la primera edició inclou a més el CD "Hendrik Rover and West Bluegrass Band" amb 6 cançons, 5 d'elles inèdites, gravades en directe a GuitarTown.

Si en canvi prefereixes la descàrrega per tan sols sis euros la pots fer en el format que prefereixis a la seva pàgina Bandcamp.

myspace | bandcamp

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Sona bé, m'agrada. Los Deltonos sempre m'han agradat, però pense que m'agradaven més abans, quan feien aquella mescla explosiva de power-blues i funk.

    Un disc ha tindre en conter aquest.

    Salutacions!

    ResponElimina