Novetats 2018

header ads

Deer Tick - The Black Dirt Sessions (2010)



Tercer llarga duració de Deer Tick, no molt coneguts per aquesta banda del món, fan un rock'n'roll influenciat per les llegendes més clàssiques, però per situar-vos un poc diré que el seu rock està a prop dels The Replacements i de Tom Petty. Tenen tres discs en el seu haver: "War Elephant" (2007), "Born On Flag Day" (2009), i aquest "The Black Dirt Sessions" (2010). També van publicar un EP, "More Fuel for the fire", el 2009.

Supose que a partir d'ara començarem a escoltar parlar d'ells gràcies al seu nou contracte amb el segell català Houston Party, que el proper Octubre posarà a la venta aquest nou cd, i recuperarà per al mercat espanyol els dos primers. Els agrada fer espectacles que resulten memorables per als assistents, directes dels que no solen veure's molt a sovint, si vas a veure'ls i no vols acabar cobert de cervesa o de confeti no et poses en les primeres files. Altra característica dels seus shows són les versions, de clàssics com ara Hank Williams, John Prine, Nirvana, The Beatles, Michael Hurley, The Sex Pistols, The Replacements, Sean Kingston, The Shivers, Warren Zevon... En cada concert solen sorprendre amb una nova versió.

En el grup, John Joseph McCauley III exerceix de líder i s'encarrega de la major part de les cançons, sempre amb l'aprobació de la resta, Ian Patrick O'Neil, Christopher Dale Ryan, Dennis Michael Ryan.

Han tingut el privilegi de compartir escenari amb: Neko Case, The Felice Brothers, Dr Dog, Those Darlins, Holy Sons, Nas, Jason Isbell and the 400 Unit, Jenny Lewis, JD South, Sharon Jones, Dead Confederate, AA Bondy, Així que en setembre els tindrem per ací, estic segur.

Si us iteressen i voleu adquirir-lo és probable que ho tingueu més fàcil acudint al segell de Brooklyn, Partisan Records.

myspace | web | Partisan Records | Houston Party

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris