Novetats 2018

header ads

Tom Petty and the Heartbreakers - Mojo (2010)


Primer disc de Tom Petty amb els seus Heartbreakers en vuit anys després de "The Last Dj", sense l´acreditació dels seus trenca cors, el projecte Mudcrutch i el documental guanyador d´un Grammy Runnin' Down a Dream (2007). Un gran treball que s'arrima més al blues en alguns temes, sense perdre la marca de la casa. La primera impressió que tinc del treball és sense dubte excel·lent, un gran disc de molt bon rock, podeu escoltar el tema "First Flash of Freedom" en la seua web.

Molt s'està parlant ja d'aquest disc, amb opinions partides a favor i en contra, pel fet d'arrimar-se al blues (quina tonteria més gran!!!). 

Declaracions de Petty afirmen que va ser gravat en directe, i això mateix li dona a algunes cançons un to de jam session irresistible amb una semblança amb The Allman Brothers, en l'ambient, no en les cançons. Afirma també que el so del disc naix de la necessitat d'expressar-se igual que com si estiguessin sols assajant, sense cap pressió pels que esperen un so determinat de la banda. La gran feina de guitarres que a realitzat el seu company Mike Campbell arredoneixen un treball a l'altura dels millors de la seua discografia.

No entenc als puritans del so de Petty, si és que se'ls pot anomenar així, que no comprenen el gir cap al blues, però si et fixes be en la seua carrera Petty mai s'ha encasellat en ningun estil, si no recordeu la seva col·laboració amb Jeff Lyne...

Acaba de començar un gran gira de presentació pels EU que durarà fins l´octubre, esperem que després passe per ací prop. Per lo demés no hi ha res més que discutir, si t´agrada el bon rock, amb aquest treball vas a gaudir-lo com un xiquet petit amb una nova joguina.

En el vídeo podreu comprovar com se les gasten estos joves (je, je) en directe.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris