Novetats 2018

header ads

The Rolling Stones - Plundered my soul (2010)

El primer single de la nova edició del Exile On Main St dels Rolling Stones. Mick i Kiz descobriren les cintes on guardaven tot aquest material i es miraven amb estupefacció preguntant-se: "Açò ho hem fet nosaltres", per la qualitat que atresoraven les cançons descartades.


Però millor que jo per a explicar-ho, tenim les declaracions del mateix Keith Richards: "Sabia que hi havia molts temes, però volia ser fidel a aquella època en concret, no volia treure res fora de context. Així que vaig triar les cançons que pertanyien només a aquest període de temps i vaig intentar triar les que vaig pensar que la gent no havia piratejat molt, o gairebé res, les que ningú havia escoltat abans. Hi ha un parell de cançons que estan realment bé i podrien competir amb qualsevol altra de les incloses a "Exile". Crec que la major part d'elles poden ser considerades interessants, curioses, però algunes són realment bones i espero que a la gent li agradarà ".

L´article de fa uns dies per si de cas voleu refrescar: Exile On Main St
I en este punt i mirant al cel amb els braços oberts cride amb alegria "Senyor!!!! Per què no faran esta música ara???!!! Per què???!!!!

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris