Novetats 2018

header ads

The Pineapple Thief - Someone Here Is Missing (2010)

El camí que grups com Muse deurien d´haver seguit des del meu punt de vista, musicalment parlant, es el camí que porten The Pineapple Thief, que després de més de deu anys i un munt de treballs editats comencen a ser reconeguts com a un dels grups de referència del rock progressiu.

El seu primer gran clàssic va ser Tightly Unwound de l´any 2008, aclamat de manera unànime per la crítica i estrenant el seu nou segell Kscope. Este va ser l´àlbum que va introduir a la majoria dels seguidors que tenen a dia d´avui.
Començaren a l´any 1999 amb un disc anomenat Abducting que va recollir molt bona crítica però no va aplegar al gran públic, això sí, el poc que tenien sempre ha sigut fidel. D´ençà este primer disc fins avui, compten amb un recopilatori del 2009, la re-edició de alguns dels seus treballs per estar fora de impremta i un grapat de bons LP´s.

Este que acaben de treure els consolida com a la millor proposta al seu camp, vist lo vist amb la competència que s´ha estancat en la cerca, d´un so més encarat als ritmes de fàcil digestió per a les pistes.

A destacar que la portada a sigut dissenyada per el llegendari Storm Thorgerson, amb l´autoria a les seues esquenes de algunes de les obres d´art més significatives dels últims temps junt al disseny de les portades de treballs com Pink Floyd (Dark Side Of The Moon, Division Bell, Pulse), Muse, Led Zeppelin. Només amb esta referència ja et pots imaginar per on van els tirs.
myspace.com/thepineapplethief


The Pineapple Thief - Someone Here is Missing (album montage) from Kscope on Vimeo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris