Novetats 2018

header ads

Lou Reed - Atraviesa el Fuego

Transcripció de les tapes del llibre:
"Ademés d´una exhaustiva recopilació de totes les cançons de Lou Reed, Atraviesa el Fuego ès un preciós llibre-objecte indispensable per a entendre a l´autor, no només en la seua faceta de músic consagrat sino com uns dels poetes més significatius de la nostra època. Al llarg de 30 anys de treball -des de la seva època al cap de la Velvet Underground fins els clàssics Berlin i New York, des de l´elegíac Magic and Loss fins el Time Rocker, col.laboració teatral amb Robert Wilson-, `Les meues cançons sempre han anat més enllà del reportatge, agafant posicions no tant morals com emocionals´.


En Atraviesa el Fuego s´inclou les lletres del seu extraordinari Ecstasy.`L´amor i el desig de trascendència discorren per aquestes lletres´, escriu Reed. `Els personatges d´aquestes cançons sempre van camí d´alguna cosa, s´enfronten a conflictes i tracten de solucionar-los... esperen escoltar l ´anunci de trascendència i llibertat´."

Només he d´afegir que les traduccions de les lletres no segueixen una pauta mecànica com a la majoria dels cançoners, sino que busca no perdre el significat exacte en cada moment, i això ès d´agraïr. A més a més el treball gràfic i d´impressió ès fabulós, amb un nexe d´unió en cadascún dels treballs discogràfics. L´únic defecte que te ès l´any de la publicació, que coincideix amb la publicació de un dels seus millors treballs "Ecstasy" al 2000. Espere que algun dia l´actualitzen fins al dia d´avuí.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris