Novetats 2018

header ads

Hope Sandoval & The Warm Inventions - Through The Devil Softly

Una de les primeres entrades que vaig fer va ser per a aquesta xica, ara després d´haver llegit més sobre ella, haver escoltat fins la sacietat el seu últim treball i que de passada ja savem la data confirmada en Barcelona en el Primavera Sound per al 28 de maig, m ´abellia tornar a fer l´entrada un poc més ampliada.

Hope Sandoval, va néixer 24 juny 1966 i es va criar a l'est de Los Angeles amb la seva família d'origen mexicà. Va començar la seva carrera amb la seva amiga Sylvia Gómez en una banda anomenada "Going Home", un duet folk format el 1986.
Hope havia admirat Kendra Smith com una fanàtica adolescent. Sylvia Gómez li va enviar a Kendra Smith una maqueta amb Hope Sandoval a la veu i Sylvia a la guitarra. David Roback es va oferir a produir algunes gravacions per a ells i va entrar a l'estudi, gravaren un àlbum que fins ara encara no s'ha posat en circulació.

Hope i Sylvia actuaren a Califòrnia al llarg dels anys 80, ja com amics inseparables de Kendra i David. Durant la gira de Opal el desembre 87, Kendra va deixar la banda i va desaparèixer. David li oferí a Hope el lloc de Kendra en Opal. Després més tard van trobar Kendra i van tenir algunes discussions. Van fer dos concerts més junts però després va tornar a casa. Keith Mitchell tornà amb la Hope. Després d'aquesta gira es va convertir en Opal Mazzy Star

Fins ara, Mazzy Star ha llançat 3 discs: She Hangs Brightly (1990), So Tonight That I Might See (1993), i Among My Swan (1996)

Hope escriu gairebé totes les lletres de Mazzy Star. La Hope és una persona molt tímida i reservada, i no sembla gaudir molt de la popularitat. "Per a mi és millor la gravació", diu Sandoval. "Els directes, simplement em posen molt nerviosa. Quan estàs a l'escenari, s'espera que actues. Jo no faig això. Sempre em sento incòmoda de peu i sense parlar a l'audiència. És difícil per a mi."

El 2001, Hope Sandoval and The Warm Inventions llançaren Bavarian Fruit Bread i giraren pels EUA i Europa a la tardor de 2002. Dos EPs van ser posats en circulació: At The Doorway Again i Suzanne.

A més de Mazzy Star i The Warm Inventions, Hope ha col.laborat amb diversos artistes com The Jesus & Mary Chain, The Chemical Brothers, Death In Vegas, Bert Jansch, Richard X, Air, Vetiver, i Le Tom Courbes. El 2008, Hope tenia una cançó, "Wild Roses", en un CD recopilatori d'Air France titulat In The Air.

En Septembre del 2009 llançaren "Through The Devil Softly" i narcòtic ès el terme apropiat per a descriure el nou treball d´aquesta xica , entre el folk, la psicodelia més suau i un ritme molt pausat, per a un diumenge gris pel matí. Una de les feïnes més interesants de l´any passat. Vos deixe el mysapace i un video de una de les cançons que més m´agraden.

Myspace

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris