Novetats 2018

header ads

The Doors - When you´re strange

El proper dia 9 d´abril s´estrena When you´re strange, documental dirigit per Tom Dicillo i narrat per Johnny Depp, amb imatges inèdites de Jim Morrison datades entre 1965 i 1971, any de la mort del poeta. Fins ara els mitomans només teniem la pel.lícula d´Oliver Stone, pel. lícula excel.lent, però insuficient si tenim en conte l´importància del mite de Morrison. Esperarem impacients a l éixida del documental. La pàgina de la pel.lícula està molt bé

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. Fa unes setmanes vaig tornar a veure la pel·lícula de l'Oliver Stone i jo, inclòs la trobo encara més insuficient. Un personatge que pel meu gust, es mereix una profundització més enllà de el cardar, les drogues i l'alcohol. Jo la vaig veure quan es va estrenar i vista quasi 20 anys desprès i amb menys histèria, veus bastantes mancances. On és el gust pels simbolistes francesos, l'immersió en la cultura grega, en la cultura animista, tot cristo veu al Jim con un borratxo que va tenir la flor al cul amb la música. Inclòs fa uns anys vaig llegir en un diari de Girona que recriminaven als Doors la seva falta de qualitat. Jo em pregunto, si hem de ningunejar tant al treball d'en Morrison. I la meva resposta és no. La seva qualitat en les lletres, en la música, en tot el que ha envoltat els Doors mereix estar per sempre al cantó de les estrelles. Salutacions!

    ResponElimina
  2. ei, l'altre dia vaig veura la pelicula BLUES BROTHERS, encara no l'habia vist... que canya! menudos caxondos els brothers. joder, ix cada personatge de la pata el maxo!

    ResponElimina
  3. La pel·lícula dels Blues Brothers a més de ser pur entreteniment compta amb col·laboracions de luxe: James Brown, Aretha Franklin, el gran Cab Calloway que uns anys després faltaria, el mític bluesman John Lee Hooker i Ray Charles.
    Per a mí estes col·laboracions són lo millor del film.

    ResponElimina
  4. Que dir de la peli dels Doors, uf!!
    adrenalina adolescent quan la vam veure, T'enrecordes? jajajajaja
    Aixo si a veure quant fan algo dels Doors com a grup i deixen de basar-se amb jim, ell s'ho mereix pero el grup també!!!

    ResponElimina
  5. Quantes vegades la veuriem? 20, 30
    junt a la de Sid i Nancy...

    ResponElimina