Novetats 2018

header ads

Yo La Tengo - Popular Songs

Fer un resum de la carrera dels de Hoboken ès molt difícil, porten des del 1986 en martxa, amb 14 treballs publicats i han tocat tots els estils del rock sense deixar de sonar a Yo La Tengo, i això si que ès difícil. A Popular Songs podem trovar un compendi de totes les facetes d´aquest grup, que igual et fan una cançó pop engantxossa, que et fa un cançó densa amb distorsions impensables de 15 minuts de duració que pareixen 4 minuts, que igual sarrimen al soul, un poc de funk, el més important ès que confirma el que la crítica especialitzada sempre a dit d´ells, que estan sempre molt per damunt de la mitja.
A les lletres ens venen a mostrar que la dicotomia mai ès Amor-Odi sino que realment ès tracta de Amor-Por, ja que per a ells la por ès la que et fa correr i amargar-te, la que et fa esperar sentat a ser consumit per ella. M´encanta el primer single "Periodically Double or Triple" amb el orgre en primer pla amb un so de garatge deliciós, una de les moltes joies a la seua discografía.
El treball ès de Septembre de l´any passat però aprofite que el pròxim 10 de Març actuaran en la Sala Mirror a València.
A poc a poc València va agafant nivell al circuit de concerts nacional. Espere no siga casualitat.
myspace
Discográfica Matador Records
Vos deixe el primer single que està disponible a la seua pàgina oficial entre d´altres per a descàrrega gratuïta.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris