Novetats 2018

header ads

Bigott - This is the beggining of a beautiful friendship

Queda menys per a que Bigott presente el seu nou treball "This is the beggining of a beautiful friendship", que eixirà al carrer el proper 13 d´abril, al dia següent el presentarà a la sala Matisse de València. Ès el seu quart treball després de "What a lvely day today", "That sentimental sandwich" i "Fin". De moment ha presentat el seu primer single "Dead Mum Walking", que més endavant vos deixe, video realitzat per Karl Marie Petrov i els alumnes de l´institut Pedro Gálvez de Soria. Ganes tinc de tindre´l i poder escoltar-lo, supose que com tots vosaltres...ejem, ja avisaré quan el tinga.
Aragonés de naixement, Bigott ès dels interprets que més simpatia em desperten, te una manera molt personal de interpretar el rock i el folk clàssic, mai vist en aquest païs, música que si no interpretara ell, no tendria ningún sentit. Fuig literalment de l´èxit, i té fama de no assistir a les pressentacions dels seus treballs. Possiblement siga de les persones més lliures que coneixerem mai, lliures en tots els aspectes.

Per a que ès feu una idea del seu caràcter únic vos deixe un estracte d´una entrevista al Periódico de Aragón.
Bigott: "Canto en inglés para no entender mis tontadas" ( El Periódico de Aragón - 30/03/2007 )

El seu últim treball "Fin", ès de moment a falta d´escoltar el nou, el millor sense dubtes. A totes les publicacions en les que ha aparegut fins ara, sol comparar-se´l a Devendra Banhart (el cantautor anti-folk més popular del circuit independent, apodat el "niño àcido"), encara que en aquest treball podriem deixar de banda aquesta etiqueta que els crítics han adoptat de manera mecànica, per a donar-li el valor afegit de agafar més influències de la música d´arrels americana més tradicional i acústica, deconstruin-la i fent-la seua a partir de la mateixa base, donant-li un aire més surrealista amb instrumentacions molt originals i que al mateix temps són familiars. A destacar la utilització de la pedal steel guitar a tot el disc d´una manera esquisita, com pocs saven fer-ho.
Grabaciones en el Mar

Ací cantant Afrodita Carambolo en els concerts de Radio 3:


I l´últim video que ha presentat, la cançó serà incluida al seu nou treball

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris