Novetats 2018

header ads

Bristol - Quema (EP)

BRISTOL - Quema (2019) (EP)

 ...té força i incideix esplèndidament en l'admiració per l'encant femení...


Des del 2015 que el grup Bristol està tractant d'obrir-se pas en el difícil món del rock. Javi Ferrer a la veu i guitarres, Ximo García amb més guitarres, Javi Fajardo al baix i Iván Ballester componen aquesta banda oriünda de la localitat valenciana de Canals. 

BRISTOL - Quema (2019) (EP) 2Quatre cançons s'inclouen en el EP "Quema", totes elles amb eixe regust clàssic del rock de guitarres que es va practicar principalment en els 80's, a mig camí entre Loquillo i Burning. 

Obre el disc una excel-lència com "Brigitte" entre carmí, copes, drogues, somnis, riures, amants i nits daurades.

"De tí me gusta todo" té força i incideix esplèndidament en l'admiració per l'encant femení. Accentuant en aquest concepte la passió es desborda, extrema i crema, mai millor dit, amb el tema que dóna títol al disc. Em mola molt això de la taula de la cuina o que ens vegi la veïna. 

Tanca "Sólo cinco minutos" on torna a l'arrel dels sentiments, els d'un inoblidable amor. Amb tot aquest repertori crec que Bristol reuneix condicions per a bones pàgines de rock de qualitat. Anirem veient. Els anirem seguint.

* Per cert, el proper 1 de febrer presenten el disc en el Chaplin Club de la Llosa, una bona oportunitat per veure com se les gasten en directe.

_

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris